Wednesday, January 4, 2017

Koliko dugo Bean Sadnja za optimalne rezultate

Kako raste Long Bean http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-kacang-panjang.html rezultat optimalne Long Beans (Vigna sinensis) je jedna vrsta biljnih biljke su gotovo nikada nije propustio tersajikan na hrane staje. Duge grah daje ukusnu okus hrane, ali je isto tako dugo grah se može konzumirati bez kuhanja povrća.

Duge grah, kao i drugih usjeva, lako rasti i lako održavati. No, ne mora nužno biti dopušteno da rastu. Budući da bi se dobili maksimalne rezultate, postoje koraci koji se moraju obaviti. Ovo su koraci i kako posaditi grah ispravnu duljinu:

1. Izbor sjemena

Dugo zrno sjemena koji se žele razvijati, ranije imali zreli sa stabla. Sjemenke se tada osušen da se osuši na suncu, oguljene i ponovno osuši. Nakon što prolazi kroz proces, duge sjemenke grah može biti posađeno izravno, bez potrebe da ide kroz proces sijanje. Međutim, ako je to način na koji je manje, dugačke sjemenke graha prikladne opcije mogu se kupiti na prodavatelja prostorijama postrojenja.

Za biljne dugog zrna posađene može rasti i proizvoditi voće optimalno, onda morate napraviti sortiranje sjemena koja će se koristiti. Sjeme graha da je bilo, ima značajke - osobine jezgrovit / dosadno, ima savršen oblik / ne mana, nisu izvedeni iz biljne bolesti, a imaju klijavosti više od 90%.

Obrada 2. Tlo

Obrada se obavlja putem okopavanje ili oranje dubinu +/- 30 cm. Neka zemlja koja je digemburkan je otvoren za +/- 4 dana kako bi se omogućilo tla disati. Zatim napraviti krevete za mjerenje 8-10 metara dug, širok 1-3 metra i 20-30 cm strmiji.

Prije kolijevke formirana, morate biti sigurni da će zemlja biti postelja je bila čista od raznih korova i također raznim predmetima - drugim predmetima neugodnost. Osim toga, prije nego što je nasip formirana također trebate popustiti i oploditi tla koji će se koristiti na prvom mjestu. Oplodnja se vrši pomoću gnojivo s dozom od 1 tone po hektaru.

3. sadnja

Slanutak sadnja obično činio na kraju kišne sezone, s ciljem da biljke dobiti vodu lako, i ne trunuti uzrokovane visokim oborina. Sadnja također može biti učinjeno u sušnom razdoblju za vodu za navodnjavanje, kao čeznuti kao što se može lako dobiti.

SADNOG tehnika LONG grah

Napravite rupu u zemlji s udaljenosti od vinove loze je 20 x 50 cm, 40 x 60 cm i 30 x 40 cm. Razmak između uspravnom tip je 20 x 40 cm i 30 x 60 cm.
Dobro vrijeme sadnje je na početku sušnog razdoblja ili početkom kišne sezone
Prethodna sjemenke su natopljene u otopini POC NASA za pola sata zatim ocijedite
Unesite sjeme u sadnju rupu čak 2 sjemenki po rupi. Pokriti rupe s tankom tlu ili pepela.


No comments:

Post a Comment