Wednesday, January 18, 2017

Kako rastu krastavci By hidroponi

Kako to Grow Ketimum By Hidroponi http://slosa.blogspot.com/2016/05/cara-menanam-timun-secara-hidroponik.html Mentimum ili nekog poziva krastavac, krastavac, a neki čak ga zovu samo je vrsta povrća biljaka nužno uvijek potrebna u kuhinji. Pa nakon objavljivanja o tome kako rastu Sawi U Hidropomik, onda je tom prigodom TipsBerkebun će dijeliti kako rasti Ketimum By Hidroponi.

Dakle, zapravo ono što hidroponski metode rastu? Hidroponski metoda sadnje je metoda uzgoju biljaka koje ne koriste za ishranu medije, već upotrijebite element vode.

izbor sjemena
Izbor sjemena vrlo je važno prije podizanja usjeva krastavaca. Izbor kvalitetnih sjemena ili sadnica koje će odrediti maksimalne rezultate. Sjemenke su odabrani oblik zdrava, bez nametnika, dolaze iz uzgajivača koji proizvode puno voća i brzog rasta.

Koriste ovaj medij vrtić sadnice treba biti unaprijed. S jednostavnim persemian medija, kao i obično imaju mali korijen ili klijavost. Tad se izravno prenijeti u hydroponic medija.

Koraci za saditi krastavce hydroponically (plutajuće splavi):
1. Semai sjeme
2. Pripremite mjesto za rast, mogu koristiti PVC cijevi ili rabljeni spremnik.
3. Pripremite spužvu da vežu stabljiku.
4. Pripremite hranjive hidoponik
4. Uvjerite se da su hranjive tvari u vodi nisu izložene suncu.
5. Dodajte vodu ako potrebnim hranjivim tvarima. Biljke krastavca, uključujući i proždrljiv vodi: D
6. Nakon dobi od 1 mjeseca, krastavac će berbung i plodna.

Znakovi krastavac sjeme ili osobine koje se mogu prenijeti je obično vidljiva dva sjeme ostavlja instituciju koja je razvijena. Ne držite sjeme krastavca na stabljici, jer je stabljika bila vrlo krhka, čak i ako niste pažljivi da će zapravo biti oštećeni usjevi. Nije dopušteno i držati sadnice u svom korijenu. Ako je prethodna kultura na tlu na mjestu na medije prije nego što je prebačen u hydroponic sustavi korijenje biljaka treba očistiti od prljavštine.

Drugo, upravljanje sadnog medij, prije nego što smo počeli sadnju bismo trebali znati što želite koristiti hidroponski sustav koji ćemo koristiti za uzgoj krastavaca, ako želite koristiti fitilj sustav, NFT, i drugi. No, ovaj put ćemo objasniti kako je uzgoj hydroponic krastavaca s fitiljem sustava. Pa, ako želimo podići fitilj sustava nakon nekoliko čvora biti pripremljen, među ostalima; oljuštiti ugljen, pijesak, steropom, osim toga također je potrebno malo lonac, plastični kanal, vodena otopina hranjivih tvari je dovoljna za penganjal papir, škare i tako dalje.


No comments:

Post a Comment