Wednesday, December 14, 2016

Plantar Consells Alfàbrega de hidroponia

La plantació d'extremitats de la hidroponia en http://slosa.blogspot.com/2016/07/cara-menanam-kemangi-dengan-hidroponik.html Alfàbrega Alfàbrega fàcil de conrear i es converteixen plats ordinaris de ser especial! alfàbrega fresca no només té millor gust que el d'alfàbrega seca, però "diferent", tot i que gairebé no provenen de la mateixa planta.

Plantar alfàbrega amb mig del test convencional o en bosses de polietilè requeriria mitjans de sòls i reg regular. No recorda la seva adreça de regar les plantes languidecerán i morir, i més encara quan la sequera. En lloc d'això, la planta és apta per a ser conreada i sense mitjans de sòls i netejar manualment per hidropònic o acuaponia. Mitjans simplement per pedra o ceràmica antiga casa, es realitza la cassació en l'estació seca quan les plantes són fàcils de conrear enorme en la temporada de pluges que s'oblida sovint.

Com créixer Tècniques hidropònics memanam alfàbrega hidropònic és molt estimada a la societat, especialment en les ciutats .Cara alfàbrega creixent a l'habitació. Alfàbrega Alfàbrega populars com a plantes d'herbes que tenen una olor característica i es poden utilitzar en una àmplia gamma.

El cultiu de l'alfàbrega hidropònic
Amb quina rapidesa el cultiu d'alfàbrega utilitzant esqueixos de tiges amb sistema hidropònic, ja que és el lloc més eficient i fàcil de cuidar, de retallar la tija de l'alfàbrega després en remull l'alfàbrega s'ha de fer arrels i les fulles estan a punt per ser collides. L'inconvenient si no pot fer-se càrrec de la planta d'alfàbrega està mort i les fulles es marceixen. En l'època de pluges la planta d'alfàbrega no pot exposar-se a la pluja, a partir de les nostres observacions estan exposades les plantes hidropòniques a l'aigua de pluja morir fàcilment.

Altres cultius hidropònics problemes causen fàcilment la mort i podridura de l'arrel a causa dels tipus d'abonaments no coincideixen amb cap de les dosis i la composició de les espècies de fertilitzant hidropònic. A partir de la nostra experiència de la prestació de ABMIX fertilitzants provoca que la planta mor, mentre que a dosis baixes no sabem per què, però amb fertilitzants NPK no era un problema, el creixement, fins i tot una planta que mostra fins avui un bon fertilitzant per al cultiu hidropònic és un tipus de fertilitzant NPK en el mercat que utilitzem. Exemples d'alfàbrega hidropònic Foto de cultius que poden veure a continuació.

Per fer hidroponia relativament difícil fins i tot fer per qualsevol persona. Els materials i eines han d'estar preparats incloure:
llavors d'hortalisses
aigua neta
Les ampolles buides d'aigua mineral
Unes tisores o un ganivet
Rockwool (veure exemples més avall)
Closca i pellofa de coco
hidroponia nutrients
Querosè metxes estufa, roba vella, franel i cotó

pas fabricació
Tallar les ampolles d'aigua mineral en dues parts.
Perforar un forat d'1 cm de tapa de l'ampolla i la part inferior per facilitar el subministrament de solució nutritiva.
Decidir quines tècniques seran seleccionats. Les opcions inclouen les tècniques habituals o eixos tècniques i flotant més pràctic en termes de nutrició.
En triar una tècnica de flotació, a continuació, obriu la tapa de la primera a ser l'arrel de la solució nutritiva
Quant als eixos de la tècnica, fer un forat al mig de les ampolles de tapa amb les ungles. A continuació, connecteu l'eix amb cotó o draps.
D'altra banda, assenyalar l'ampolla cap per avall, amb la posició de la tapa de l'ampolla a la part inferior.
Omplir l'ampolla amb la fibra de coco, closca d'arròs, i grava a la part superior de l'ampolla a l'inrevésNo comments:

Post a Comment