Friday, December 16, 2016

3 jednostavna načina da rastu jagode Plodna Brzo naručivanje

3 jednostavna načina da rastu jagode Brza narudžba http://slosa.blogspot.com/2016/07/cara-menanam-stoberi-agar-cepat-berbuah.html  plodonosna za plodnih biljaka jagode će morati koristiti trikove pravo u održavanju. Jer je malo za sve gledatelje koji su se žalili o njegovom uzgoju jagoda koje nikada uroditi plodom. Iz tog razloga, ne bi dovoljno mi je napisati članak o tehnikama i savjeti potiču plodnih jagode. Ono što sam pokriti ovdje nije samo teorija, ali kao veselo kao što sam vježbati svoje i to je težina ljubitelje jagoda .. Hura.

Jagoda je jedna vrsta biljaka hortikulturi plod koji je kultiviran od strane poljoprivrednika u ruralnim i urbanim područjima. Jagoda je vrlo lako uzgaja, kako u niskim područjima, kao i visokim ovjesom područja u rasponu od hladnih planina do polu-hladna područja, kao što je u nizinama.

Pokušajte zamisliti, kako je slatka biljke jagoda u loncima. Veličina je mala, ali daje dojam da se tako slatko svima koji su ga vidjeli. Ako želite imati u svom domu, a zatim slijedite korake u nastavku:

Jagoda biljka skrb izmjenjivim provoditi kroz nekoliko koraka kao što je opisano PD sekciji ispod.

1. Zalijevanje biljaka

Jagode biljke treba zalijevanje rutina / redovito, u skladu s potrebama i razini suhoće tla. Ako mediji obradivih površina (zemljište), gdje rastu biljke doživljava krizu vode / suše, onda bi trebao biti obrazac zalijevanje treba biti učinjeno redovito, odnosno pružanje pomoću čiste vode i ispiranje / sprej PD središnji dio biljne korijene rasti.

2. Pružanje organsko gnojivo

Iako korištenje anorganskih gnojiva koja se često koristi od strane mnogih nasade jagoda, onda je to u redu, ali to će biti puno bolje ako koristite samo organska gnojiva.

3. pendangiran i nanošenje

Osim ukazati PD brojeva 1 i 2 gore koji bi trebao podnijeti zahtjev, vi JG važna aktivnost pd pendangiran i nanošenje biljke jagoda. Pendangiran i nanošenje su dvije stvari koje ne bi trebali biti odvojeni DLM svijet poljoprivredi, jer obje su povjerenje mnogih poljoprivrednika kao najveći doprinos uspjehu DLM svjetske poljoprivrede danas.

Uvjeti rasti

Jagode biljke imaju sposobnost prilagodbe vrlo prostrane s klimatskim uvjetima kako slijedi:

1. Optimalna temperatura zraka 17-20 C, a minimalne temperature zraka između 4-5 ° C
2. Vlaga (RH) 80-90%.
3. solarna radijacija 8-10 sati / dan.
4. Oborine se kreću od 600 do 700 mm / god.

Ja sam zapravo nisu sigurni u ono tipova i vrsta biljaka jagode koje sam skrbi za njih. jagoda biljne osobine koje imam je u smislu veličine voća medija, ima okus koji nije previše oštar, ne previše slatko.

Nadam se korisnim.


No comments:

Post a Comment